Archiven

Hoe kom ik in contact met een dealer bij mij in de buurt?

Call, or email us,  and we will make sure a nearby dealer will contact you. Email: hello@radioshuttle.eu Tel: +46 371 340 00

Wat is de levertijd?

Normaal gesproken tussen de 10-15 weken.

Is het mogelijk om een shuttle terug te verkopen?

Natuurlijk ondersteunen we de volledige levenscyclus. Neem contact met ons op en we helpen u het beste alternatief te vinden.

Kan ik een shuttle huren?

Natuurlijk, je hoeft er niet een te kopen om van de voordelen te genieten. Laten we uw behoeften bespreken om u het beste alternatief te bieden.

Heeft u gebruikt materiaal?

Ja, laten we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wat kost Radioshuttle®?

Het is afhankelijk van de palletgrootte, gewicht en de systeemspecificaties , hoewel een typische ROI tussen 1-2 jaar is.

Hoe helpt het systeem mij schade aan zowel producten als personeel te verminderen?

Door het aantal contacten tussen stellingen en vorkheftrucks te verminderen, helpen we de bestuurder bij het gebruik. De originele Radioshuttle® -oplossing bevat veel tips en hints. Neem contact met ons op en wij helpen u meer te vinden voor uw specifieke toepassing.

Kan het systeem communiceren met een WMS?

Ja, we hebben een gestandaardiseerde interface voor alle belangrijke WMS.

Wat is de ROI?

Meestal tussen 1-2 jaar, afhankelijk van operationele omstandigheden.

In hoeverre is het systeem geautomatiseerd?

Afhankelijk van het trucks, kunnen we werken van een handmatige vorkheftruck tot een volledig geautomatiseerd AS / RS-systeem. Radioshuttle® communiceert rechtstreeks met WMS.

Wat is de levensduur van het systeem?

We hebben installatie van voor 1990 geleverd die nog steeds in bedrijf zijn.

Voor wat voor soort pallets is het systeem geschikt?

Zolang je een gekeurde lastdrager hebt, kunnen we hier waarschijnlijk mee werken. In onze database hebben we meer dan 150 verschillende goedgekeurde palletconfiguraties.

Hoe helpt de Radioshuttle® mij om de kosten te minimaliseren?

Door ruimte te besparen en het aantal heftrucks in uw magazijn te verminderen, kunt u zeker kosten besparen. Wat als u uw magazijn niet hoeft uit te breiden of externe opslag hoeft te huren om meer ruimte te krijgen? En uw personeel zich op andere taken kan concentreren terwijl Radioshuttle® het werk doet. Neem contact …

Hoe verhoogt Radioshuttle® mijn productiviteit?

Door ruimte te besparen en het aantal heftrucks in uw magazijn te verminderen, kunt u zeker kosten besparen. Wat als u uw magazijn niet hoeft uit te breiden of externe opslag hoeft te huren om meer ruimte te krijgen? En uw personeel zich op andere taken kan concentreren terwijl Radioshuttle® het werk doet.

Hoeveel ruimte bespaar ik bij het gebruik van de Radioshuttle® oplossing?

U kunt tot 100% meer pallets op dezelfde ruimte opslaan in vergelijking met normale palletstellingen. Neem contact met ons op en we laten u zien hoeveel geld en ruimte u bespaart door te investeren in Radioshuttle®. Gebruik onze rekenmachine op de startpagina om te zien hoeveel ruimte u kunt besparen.

Waarom investeren in Radioshuttle® in plaats van een andere oplossing?

U slaat meer pallets veiliger en sneller op, met minder apparatuur en krijgt een betere ROI. Wij zijn de uitvinder van deze oplossing met bijna 30 jaar ervaring van ruim 1500 installaties over de hele wereld. Trust the original!

Hoe weet ik dat dit systeem goed past bij mijn bedrijf?

We helpen u bij het onderzoeken van uw beschikbare ruimte en palletvariatie om de aantallen te valideren. Het is makkelijk voor ons om u te laten zien hoeveel ruimte en geld u bespaart door te investeren in Radioshuttle®.