Wij nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus

Als een verantwoordelijke leverancier werken we onvermoeibaar om de Radioshuttle® -prestaties en -betrouwbaarheid te verbeteren door onze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. Een gelijkwaardige inzet wordt gedaan om zo efficiënt mogelijk te zijn in de middelen en materialen die we gebruiken. We streven er voortdurend naar om ons effect op het milieu te beperken – om de beste producten ter wereld en het beste product voor de wereld te maken. Als onderdeel van onze toewijding aan het milieu voldoen wij aan de internationale milieunorm ISO 14001.

Icon Space

Ruimte en duurzaamheid

Wanneer u een Radioshuttle® -opslagsysteem kiest, bespaart u niet alleen ruimte, maar ook energie. Door uw opslagruimte te optimaliseren, verlaagt u uw CO2-uitstoot dat wordt veroorzaakt door verwarming, airconditioning en transport.

Icon Energy

Schone energie

We gebruiken schone energie om de energie op te wekken die nodig is voor onze productieprocessen. Windturbines genereren de meeste stroom. Wat we extra nodig hebben tijdens piekperiodes die niet met turbines kunnen worden gegenereerd, compenseren we met carbon credits.


Icon efficiency

Efficiëntie

De Radioshuttle® is in wezen een transportapparaat. Systemen over de hele wereld verplaatsen nu elk uur 70.000 pallets. Door het gebruik van extreem hoge efficiëntie aandrijvingen in ons systeem, hebben we zeer weinig stroom nodig in vergelijking met conventionele middelen.


Icon Recycling

Materiaal recyclen

Het staal dat wordt gebruikt in de Radioshuttle® -stelling is robuust en ontworpen voor tientallen jaren gebruik. Wanneer deze aan het einde van de levensduur komt, wordt ons hoogwaardige staal gerecycled om het opnieuw te gebruiken in andere staalconstructies – misschien zelfs een ander Radioshuttle® -systeem!


Icon Coating

Coatings

Voor alle blootgestelde oppervlakken waarvoor verf nodig is, gebruiken we om een paar redenen verf op poederbasis; duurzaamheid, kwaliteit en milieuoverwegingen.

Duurzaamheid – Op poeder gebaseerde coating beschermt uw investering met een ongelooflijk duurzame afwerking. Jaren na aankoop zal uw Radioshuttle® systeem nog steeds niet schilferen of afbrokkelen.

Kwaliteit – De aantrekkelijke en hooggepolijste look van een poedergebaseerde coating geeft het hele systeem een hoogwaardige uitstraling die jarenlang glanzend blijft.

Milieuoverwegingen – Vloeibare afwerkingen bevatten oplosmiddelen met verontreinigende stoffen die bekend staan als vluchtige organische stoffen (VOS). Op poeder gebaseerde coatings zijn vrijwel vrij van VOS – het is hierdoor onnodig apparatuur voor het beheersen van vervuiling door VOS te hebben.