De orginele Radioshuttle®

Snelle, betrouwbare en veilige technologie met futuristisch DNA.

Efficient in alle
temperatuur zones

Snel en gemakkelijke opslag in vriezende tot verwarmde omgevingen.

Complex en toch
eenvoudig te bedienen

6e generatie succesvolle vooruitgang

Verhoogde productiviteit

Verplaatst pallets met meer dan tweemaal de snelheid

Een betrouwbare collega

Ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd met een ongeëvenaarde duurzaamheid door Radioshuttle®.

Volledig geautomatiseerd

Radioshuttle® kan worden voorbereid om te werken in een volledig geautomatiseerd magazijn met trucks en kranen zonder bestuurder, waardoor uw personeel zich op andere dingen kan concentreren. Uw investering is, in andere woorden, klaar voor Industry 4.0 wanneer u dat bent.

Werkt in alle temperatuur zone's

Het maakt niet uit of u een vriezer of een koude opslag heeft, Radioshuttle® kan in alle temperatuurzones werken. Met ruime ervaring in temperaturen van -30 tot +40 graden Celcius is alles mogelijk.

Kenmerken

Met een compleet systeem dat u met vertrouwen kunt besturen: Vertrouwen vanaf de dag dat u het systeem gaat gebruiken, en blijvend vertrouwen gedurende de tientallen jaren dat Radioshuttle® in gebruik is. Dit is het resultaat van 30 jaar evolutie en voortdurende verbetering.

 • Batterij technologie

  Elke Radioshuttle® voeding is ontworpen om een volledige werktijd te overschrijden tussen batterijwisselingen. De keuze voor batterijtechnologie wordt bepaald door de vereisten van de toepassing

 • Voetgangers bescherming systeem

  Gemonteerd in het onderste middenvlak van de Radioshuttle®, scant de veiligheids scanner een vooraf gedefinieerd veld op alles dat in contact kan komen met de shuttle en lading. Als het een obstakel detecteert, vertraagt de shuttle en stopt op een veilige afstand.
  Onze shuttle voldoet aan de nieuwste CE-norm (EN 13849-1: 2016), die een voetgangersbescherming veriest zoals een veiligheids scanner. Hierdoor is een tot 3x zo’n hoge topsnelheid toegestaan in verhouding tot wanneer deze norm niet is toegepast.
  De shuttle biedt ultieme veiligheid, zodat u het potentieel 100% kunt benutten.
 • Communicatie Informatie Display (CID)

  Groot, duidelijk en gemakkelijk leesbaar vanaf de heftruck van de bestuurder, Het CID geeft directe belangrijke feedback voor uw operatie:
  • De functie die de shuttle uitvoert
  • Directe shuttle-status controle inclusief servicecodes om de operatie veiliger en productiever te maken
  • De capaciteit van een gang, totale handelingen, enz.

  Al deze functies zijn standaard voor Radioshuttle®

 • Radioshuttle® gewicht capaciteit

  Radioshuttle® is ontworpen voor een maximale gewicht capaciteit van 1800 kg. Het robuuste rij- en hefsysteem kan vele jaren probleemloos in een industriële omgeving werken.

 • Licht/geluid waarschuwingssysteem

  Met in totaal zes geprogrammeerde lichten en een interne sirene is communicatie met de gebruiker zeer gemakkelijk. De gebruiker hoeft nooit te raden wat de status is van een Radioshuttle® welke in bedrijf of in rust is. Dit geeft u een snellere, veiligere en vriendelijkere bediening.

 • Bediening op afstand

  U kunt een van de twee opties kiezen om uw Radioshuttle® te bedienen:

  1) Een op een truck gemonteerde, ‘one touch operation’ afstandsbediening

  2) Een HMI-scherm i.c.m. Warehouse Management / Control met een aangepast menu dat werkt op uw bestaande Wi-Fi-netwerk.

 • Snelheid

  De topsnelheid van Radioshuttle® met en zonder lading is de hoogst verkrijgbaar in de branche – maar dat is slechts het halve verhaal.

  Radioshuttle® loopt voorop met de kortste tijd vanaf het uitvoeren van een opdracht tot de voltooiing van elke opdracht. Met andere woorden, Radioshuttle® zal meer pallets in een kortere tijd verwerken.

 • Fleet management compatibel

  Bent u op zoek naar een systeem om uw industriële apparatuur te beheren? De Radioshuttle® is compatibel met iSITE en kan eenvoudig worden opgenomen in uw fleet management-programma voor gegevensrapportage en complete magazijnoptimalisatie.

 • LED verlichting

  Vier LED-lichten leiden de vorken van de bestuurder naar de juiste positie om de shuttle op te tillen. Deze zeer sterke lichtstralen zijn een cruciaal onderdeel van het totale verplaats systeem. De lichtstralen helpen om vorken sneller en veiliger te positioneren en het risico op mogelijke schade te verminderen.

 • Anti-slip oppervlakte

  Ons unieke antislip oppervlak op de onderzijde houdt de Radioshuttle® stevig op zijn plaats tijdens het verplaatsen.
  Daarnaast hebben we ook  verwisselbaar antislip oppervlak bovenop de hefplaten van de shuttle die de lading stevig in positie houdt en u snellere, veiligere en probleemloze pallethandling biedt.

   

 • Onderbuik

  Het middelste gedeelte van de shuttle steekt onder het chassis uit om links en recht een veilige barrière tijdens het verplaatsen te creëren. Dit helpt om vorken sneller en gemakkelijker te plaatsen en vermindert het risico op mogelijke schade.

   

“Radioshuttle® helpt ons efficiënter te werken en creëert meer opslagruimte.”

Radioshuttle®
Bedien met vertrouwen

Elke Radioshuttle® is uitgerust met kenmerken zoals waarschuwingslichten, audiosignalen, heldere en duidelijke display pictogrammen, enz. Dit is het resultaat van 30 jaar evolutie en voortdurende verbetering.

We investeren veel aan onderzoek en ontwikkeling om de prestaties te verbeteren en de meest robuust verkrijgbare shuttle te leveren.

Het resultaat is een compleet systeem dat u met vertrouwen kunt bedienen: Vertrouwen vanaf de dag dat u het systeem gaat gebruiken, en blijvend vertrouwen gedurende de tientallen jaren dat Radioshuttle® in gebruik is.

Componenten

Radioshuttle® -configuraties - Het is uw keuze

 • De shuttle

  Elke Radioshuttle® is uitgerust met kenmerken zoals waarschuwingslichten, audiosignalen, heldere en duidelijke display pictogrammen, enz. Dit is het resultaat van 30 jaar evolutie en voortdurende verbetering.

  1. Zijgeleiding
  2. Veeg arm
  3. Bumper
  4. Batterij vak
  5. Gebruikers informatie display
  6. Veiligheidsscanner
  7. Palletrand sensoren
  8. Status lamp
  9. Zij sensoren
  10. Wiel
  11. Grip oppervlak onderzijde
  12. Pallet detectie sensor voorzijde
  13. Rij verlichting
  14. LED lichten onderzijde
  15. Vork bumper
  16. RFID lezer
  17. Hellingshoek sensor
  Flip
 • Afstandsbediening

  Om de Radioshuttle® te bedienen, hebben we een eenvoudig en duidelijke afstandsbediening ontworpen.

  Het bedienen van de afstandsbediening is erg eenvoudig zodat een gebruiker weinig training nodig heeft voor een soepel gebruik.

  Deze is ontworpen om te werken bij zowel omgevings- als vries temperaturen … en werkt zelfs wanneer de gebruiker dikke geïsoleerde handschoenen draagt. Eenvoudig en duidelijk.

 • Radioshuttle® Connect

  Geef alle commando’s zoals met de afstandsbediening.
  Krijg real time informatie terug.

  Radioshuttle® Connect maakt tweeweg communicatie mogelijk tussen de shuttle en een apparaat naar keuze – het enige wat u nodig heeft is een web browser. Het apparaat neemt de functie van de afstandsbediening en het informatie display van de shuttle over.

  Watch video here.

 • Laadstation

  Radioshuttle® -laadstation helpt u om de levensduur van de batterij te verlengen en een ergonomische en veilige omgeving te behouden. Het antislip-boven oppervlak van het station is ook praktisch – vaak gebruikt als een kleine werktafel. Het laadstation biedt u de mogelijkheid om de juiste volgorde voor het opladen van batterijen aan te houden.

  In elk laadstation is ruimte voor twee sets batterijen (vier afzonderlijke batterijcassettes). De batterijcassettes worden in een gemakkelijk uitschuifbare lade geplaatst die is uitgerust met automatische stroomvoorziening.

  Wanneer de lade wordt gesloten, begint het opladen automatisch. Er is een display op het station die duidelijk de status van de batterijen aangeeft.

 • Werkplatform

  Wanneer het nodig is de stellingen in te gaan voor onderhoud, hebben we het Radioshuttle® werkplatform ontworpen.

  Dit ingenieuze voertuig kan op zijn plaats worden gemanoeuvreerd met standaard heftrucks – en de gebruiker kan onderhoudsfuncties uitvoeren in zowel een veilige als een beveiligde omgeving.

 • WiFi (optioneel)

  De shuttle is verbonden met een WiFi-netwerk om communicatie tussen de shuttle en de server mogelijk te maken. Dit helpt u te werken via uw WMS en andere tools die in uw WMS-structuur zijn geïnstalleerd.

  Via wifi kan de shuttle ook worden aangesloten op een volledig geautomatiseerd systeem.

 • Parkeerstation (optioneel)

  Het Radioshuttle® -parkeerstation is ontworpen om plaats te bieden aan Radioshuttle® wanneer deze niet in gebruik zijn. In dit geval kunnen gebruikers ze eenvoudig weg van het systeem opslaan.

  In een magazijn dat slechts 16 uur per dag werkt, kunnen de Radioshuttle® bijvoorbeeld in het rek worden geparkeerd en worden opgeladen zonder de batterijen te verwijderen.

Een ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties van wereldklasse

Alle componenten van het Radioshuttle® systeem zijn vanaf het begin door één bedrijf ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd om als één systeem te functioneren. Een geavanceerd systeem, maar toch eenvoudig in gebruik.

Ontdek de stellingen