De originele Radioshuttle®-stellingen

Ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties van wereldklasse

30 jaar ervaring met deze technologie

Veilige, sterke en betrouwbare componenten gemaakt door één bedrijf

Efficiënte opslag

De hoogste beschikbare opslagdichtheid - tot 100% meer opslagruimte

Veelzijdige en
draagkrachtige stellingen

Het systeem werkt met elk type pallets. Palletgewicht capaciteit 1800 kg.

Ruimte omzetten
naar bedrijvigheid

Bewezen opslagsysteem met meer dan 1.500 installaties wereldwijd.

Veelzijdige toepassingen van het systeem

Op hoeveel manieren kan Radioshuttle® worden geconfigureerd?
Hoeveel soorten magazijnen zijn er? Zie verschillende configuraties hieronder.

Play movie
 • FIFO - First in first out

  Gebruik de Radioshuttle® in uw faciliteit als een manier om datum kritische artikelen op te slaan waarbij de eerste pallets die in gaan, ook de eerste pallets uit moeten zijn.

  Verbazingwekkend genoeg kan Radioshuttle® worden gebruikt om een reorganisatie van uw pallets uit te voeren, en indien nodig, alle pallets dichter bij de uitlaadzijde te brengen.

 • FILO – First in last out

  Voor SKU’s die als één groep per gang worden gehandeld, vindt alle pallethandling plaats in één gangpad. Dit betekent dat het rek veel dieper kan worden gemaakt dan bij gewone high density systemen.

  Bovendien hoeft de hef- /reachtruck niet te blijven wachten op de Radioshuttle®, deze kan ondertussen ook elders werken. Dit levert een hoge omzetsnelheid op en halveert de handlingtijd van de truck. Omdat de Radioshuttle® per niveau werkt, hoeven de goederen slechts uniform te zijn binnen één niveau van de sectie.

  Dit betekent een hoge bezettingsgraad en een hoge toegankelijkheid.

 • Pick tunnel

  Het Radioshuttle® systeem kan gemakkelijk worden gecombineerd met een dynamische doorrol pick-tunnel.

  Bij gebruik in deze combinatie worden pallets met voorraad op de bovenste niveaus opgeslagen om doorrol pick-banen op lagere niveaus te voeden. Alle case picking vindt plaats vanuit een picktunnel die op de begane grond onder de stelling door gaat.

  De bufferpallets worden door trucks en de Radioshuttle® in een apart gangpad gehandled: een efficiënte en ruimtebesparende manier om pallets in de directe omgeving van picking op te slaan en tegelijkertijd een veilige pick-gang te realiseren.

 • Entresol

  Het Radioshuttle® -systeem, in combinatie met een structurele tussenverdieping, zal uw faciliteit op vele manieren ten goede komen.

  Open ruimte voor het neerzetten van product wordt gecreëerd op grondniveau, met bufferopslag daarboven – zonder verlies aan selectiviteit.

  Deze oplossing maximaliseert het gebruik van uw bestaande beschikbare magazijnruimte. Het laden van vrachtwagens zal worden geoptimaliseerd, wat resulteert in minder transporttijd.

“Radioshuttle® helpt ons efficiënter te werken en creëert meer opslagruimte.”

Radioshuttle®
Componenten werken samen in perfecte harmonie

Alle componenten van het Radioshuttle® systeem zijn vanaf het begin door één bedrijf ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd om als één systeem te functioneren. Vereiste toleranties voor ongeëvenaarde duurzaamheid, en prestaties van wereldklasse zijn in het hele systeem toegepast: stellingen, Shuttles en het hele EcoSystem. Dit enorme voordeel wordt duidelijk vanaf de eerste keer dat u uw installatie ziet – en gedurende de tientallen jaren van gebruik die volgen!

Componenten

Radioshuttle® -configuraties - De keus is aan u.

 • Rail

  Onze gepatenteerde Radioshuttle® rail heeft een brede opening aan de bovenzijde. Hierdoor kan de gebruiker de shuttle snel en gemakkelijk in de stelling plaatsen!

  De combinatie van onze zeer sterke rail en de polywielen van de Radioshuttle® resulteren in een stelling die tientallen jaren meegaat.

 • Geleiders

  De geleiders hebben verschillende functies:

  • Het helpen van de gebruiker bij het plaatsen van Radioshuttle® in de stelling.
  • Het geleiden van pallets naar de eerste positie.
  • Zowel verticaal als horizontaal,  – Het bescherming van de rail door middel van meerdere gezette delen.
 • Zijdelingse frame bescherming

  Voor staanders aan de buitenzijde en gangpaden bieden wij:

  • Gaaswanden om mensen uit de buurt van de shuttle gangen te houden voor een continue veilige werking.
  • Staander bescherming in het gangpad om de hele stelling te beschermen tegen eventuele aanrijdingen tijdens het rijden over gangpaden naast het systeem.
 • Voorste staander bescherming

  Uw Radioshuttle® systeem wordt geleverd met opties voor het beschermen van de voorste staanders tijdens het laden of lossen van producten op grondniveau.

RS6
's Werelds snelste Radioshuttle®

De 6e generatie Radioshuttle® is er. Onze RS 6.0 is snel, intelligent én flexibel. Met de nieuwste technologie klaar voor Industrie 4.0. Gebaseerd op ervaring van meer dan 1500 installaties wereldwijd.

Ontdek de shuttle