Radioshuttle™ vestigde de aandacht op LogiMat

Ons merk Radioshuttle ™ groeit wereldwijd en is een veelgehoorde naam geworden in de logistieke sector. Van 19-21 februari 2019 presenteerde EAB Radioshuttle ™ op de LogiMat Logistics-expo in Stuttgart, Duitsland.

De stand had een geweldige locatie net binnen de ingang van een van de kleinere evenementenhallen. Een Radioshuttle ™ liep continu heen en weer te rijden in de stelling en trok veel aandacht van de bezoekers. Bezoekers werden ook aangetrokken door de motorfiets van EAB Racing Team * die strategisch aan de rand van de installatie was geplaatst. De motorfiets werd gemerkt met zowel EAB als Radioshuttle ™ en zelfs dat kreeg veel aandacht.

… een geweldige manier om te zien wat er gebeurt in de industrie.

We zijn erg blij met de LogiMat van dit jaar. Meteen vanaf het eerste uur van de eerste dag van de expo was er een grote menigte bij de installatie en onze Radioshuttle ™ trok zowel aandacht als nieuwsgierigheid. Naast het ontmoeten van nieuwe klanten, was onze aanwezigheid op de expo ook een manier om ons merk op te bouwen en onze fantastische samenwerkingspartners te ontmoeten, en het was natuurlijk ook een goede gelegenheid om te zien wat er gebeurt in onze branche. ”, Zegt Emma Ohliw, Hoofd marketing bij Radioshuttle™.

De driedaagse expo is de grootste intra-logistieke ontmoetingsplaats met internationale betekenis. De expo bevindt zich in het hart van Europa, op Messe Stuttgart, net naast de internationale luchthaven van Stuttgart. De logistieke expo is in zijn 17e opeenvolgende jaar, en is elk jaar zowel groter als interessanter geworden. De expo van 2019 bracht 61.740 bezoekers uit landen over de hele wereld met tentoonstellingen van 1.624 bedrijven uit 42 verschillende landen