“Radioshuttle™ maakt veel ruimte voor ons vrij, wat geweldig is en ons dagelijks leven zoveel gemakkelijker maakt.”

Vanwege zijn producten werkt Oatly magazijnen met koel- en vriescellen, dus ze hebben uiteraard magazijnoplossingen nodig die in deze temperatuurbereiken werken.

Oatly had hulp nodig om meer ruimte vrij te maken in hun magazijn, ruimte die ze absoluut nodig hadden. Daarom kozen ze voor Radioshuttle ™. Het feit dat Radioshuttle ™ bewezen ervaring had met werken in verschillende temperatuurbereiken, was zowel een vereiste als een enorm pluspunt voor Oatly, en een van de redenen waarom met name Radioshuttle ™ de keuze was.

“We werken al 10 jaar hard met Oatly en ze zijn een geweldige klant. Dit jaar hebben we zowel palletstellingen als Radioshuttle ™ ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Oatly maakt al jaren gebruik van ons gepatenteerde Radioshuttle ™ -systeem. Ze zijn nog steeds erg blij, wat natuurlijk veel zegt en een plezier is om te horen. ”, Zegt Magnus Ullerås, projectmanager en verkoper, Radioshuttle ™

Magnus Olin, Warehouse Manager bij Oatly

“Onze samenwerking heeft altijd ongelooflijk goed gewerkt en we zijn erg blij met deze oplossing. Het Radioshuttle ™ -systeem helpt ons heel veel ruimte vrij te maken, wat geweldig is en ons dagelijks leven zoveel gemakkelijker maakt. Radioshuttle ™ is erin geslaagd oplossingen te ontwikkelen die lang meegaan. Elk jaar wens ik nog twee Radioshuttles ™ onder de kerstboom, dus we zullen zien wat de kerstman dit jaar brengt. “

Elk jaar wens ik voor meer Radioshuttle ™ onder de kerstboom, dus we zullen zien wat de kerstman dit jaar brengt.

Magnus Olin, Oatly

Oatly bestaat om één reden en slechts één reden. Ze willen het mensen gemakkelijk maken om te eten en drinken op een manier die hen een goed gevoel geeft, terwijl ze zich tegelijkertijd geen zorgen hoeven te maken over het gebruik van de hulpbronnen van de planeet. In de jaren 90 deden onderzoekers de revolutionaire ontdekking dat natuurlijke enzymen vezelrijke haver kunnen omzetten in voedzaam vloeibaar voedsel, perfect geschikt voor mensen. Tegenwoordig verkoopt Oatly alles van verschillende soorten havermoutdranken en havermoutyoghurt tot ijs (natuurlijk gemaakt van havermout). Productie, magazijnen en het hoofdkantoor bevinden zich in Landskrona, Sweden.